Behöver du rådgivning, modernisera din elanläggning med automationssystem, bygga om elcentralen till en med automatsäkring eller installera spotlights och dimmer i ditt nyrenoverade kök? Inga jobb är för små eller för stora för oss, Huddinge Elektriker hjälper dig!

Huddinge Elektriker hjälper er med elen

Vad behöver jag tänka på när jag väljer elektriker i Huddinge?

En felaktig elinstallation kan innebära livsfara! Varje år åker räddningstjänsten ut till ca 1800 el relaterade bränder och 10–20 personer omkommer till följd av elolyckor. Det förekommer ganska ofta att våra elektriker upptäcker installationer som är felaktigt utförda. Väldigt få är medvetna om konsekvenserna, och trots att det kanske inte är just du som råkar ut för en elbrand så kan det vara familjen som flyttar in efter dig. Därför är det ytterst viktigt att alla elarbeten är rätt genomförda av en auktoriserad elektriker.

 

Vi kan byta och installera vägguttag, dimmer, strömbrytare, el i badrum, golvvärme, installera elbilsladdare, el i köket, dragning av kabel mm.

Vi felsöker strömavbrott och utför elbesiktning

I samband med att du anlitar en elfirma kan det vara bra att göra en besiktning i bostaden. Det är särskilt nödvändigt om det är en gammal bostad då strömbrytare och eluttag ser ut att vara i gott skick så behöver det inte betyda att elledningarna i väggarna är det. Gamla elledningar är mestadels pålitliga men det räcker med att byta vägguttag för att det ska bli kortslutning och börja brinna i kablarna som är i väggen. Om olyckan är framme och det visar sig att elanläggningen inte uppfyller säkerhetskraven kan konsekvenserna bli fler än höga kostnader, som tex affektiva värden en bostadsbrand orsakar när ägodelar bokstavligen går upp i rök. Det kan även leda till att försäkringsbolaget inte ersätter för skadorna till följd av en bristfällig elinstallation eller utebliven besiktning.

Vi har elektriker i Huddinge till köksrenoveringar, installation av diskmaskin, tvättmaskin, fiber och felsökningar.

Inga eluppdrag är för små eller för stora för våra Elektriker i Huddinge - vill du ha hjälp med att installera nya spotlights hemma eller med elinstallationer i en hel bostadsrättsförening eller nybyggnation av en villa så fixar vi det utan problem.

Vi är verksam elfirma i Stockholm 

 

Ring oss så hjälper vi dig, 010-551 5996.