Om oss

Vad vi kan hjälpa dig med:

  • Planerar du elen inför en renoveringen eller har du ett akut elproblem så hjälper vi dig gärna. Vi tar både mindre och större jobb inom el och hjälper dig gärna med rådgivning och guidning.
     

  • Hos oss kan du enkelt boka en professionell och erfaren elektriker som kommer hem till dig i Märsta och installerar de elprodukter du själv valt.
     

  • Vet du inte exakt vad du behöver så hjälper vi dig med rådgivning och felsökningar i olika elfrågor. Vi guidar dig igenom processen.

När du har begärt en offert via marstaelektriker.se så kommer du att kontaktas av våra elektriker för tidsbokning och genomgång av uppdraget. Vi jobbar med professionella och erfarna elektriker i Märsta och Stockholm som snabbt kan vara på plats om det krävs.

Vi har ett brett produktutbud som håller mycket hög kvalité och som passar olika hem beroende på vilken stil du vill ha, vilka funktioner du önskar och i vilken miljö de ska installeras. Vi jobbar ständigt med att utveckla vårt produktutbud för att tillgodose alla kundbehov. Finns inte den produkt du önskar så beställer vi den åt dig. Maila oss så hjälper vi dig, info@marstaelektriker.se

På Märsta Elektriker får du alltid fasta priser och självklart gäller ROT- avdrag.

Slå oss en signal 010-551 3400

KISTA ELEKTRIKER

WWW.KISTAELEKTRIKER.SE

Vi finns även i Kista

Telefon 010-551 5959

Tel:

010-551 5959

Google-Rating-5-star-1.png

Odensala Märstagruppen Elektriska AB Orgnr: 556977-8128

©2021 Märsta Elektriker - en del av Phoenix

  • Facebook Social Ikon