Sök
  • Jennifer - Märsta Elektriker

Installera LED-lampa i garderoben - en guide

Här berättar Märsta Elektriker lite mer om hur du lyser upp din garderob med moderna, lätta, energieffektiva och smidiga LED-lampor.


Funderar du på att skaffa en ny garderob? Då har du en del att fundera över. Vilket utrymme har du därhemma, hur stora är behoven av att förvara kläder, vilken design och vilka färger ska du? Du kanske till och med drömmer om en lyxig walk in-closet?

Många frågor, men en fråga som många glömmer att fundera igenom är belysningen. Det absolut viktigaste i en garderob är faktiskt att ha bra ljus. För att du ska kunna göra bra bedömningar av dagens klädval så behöver du se ordentlig inne i garderoben. Dessutom blir det lättare att hålla ordning bland kläder och skor om det är ordentligt upplyst. Dessutom kommer bra belysning göra att din garderob känns stor och rymlig. Om du dessutom väljer en lite dyrare, finare lampa så kommer den att kännas lite extra lyxig. Märsta Elektriker kan hjälpa dig med ditt urval av LED-lampor till din garderob.


Lys upp din garderob med LED-lampor

När det handlar om garderober så sitter lampan i taket i 99 av hundra fall. Just LED-belysning passar mycket bra i en garderob. I detta exempel monterar Märsta Elektriker LED-lampor med hjälp av dubbelhäftande tejp. Vid sidan av detta är det bara ett par snygga och mysiga armaturer som behövs.

Det är hur enkelt som helst att lysa upp en garderob på detta sätt. Börja med att klistra upp den dubbelhäftande tejpen där du vill ha belysningen. Sätt sedan fast LED-lampan med hjälp av tejpen. Sedan är det bara att sätta igång lampan med ett enkelt knapptryck och fästa armaturen som kommer att ge dig det där trivsamma ljuset i garderoben.


Smidigt, billigt och miljövänligt

På bara några minuter har du lyst upp garderoben – till en låg kostnad och du behöver inte ens dra några sladdar. Nu är inte dina kläder gömda - din garderob är upplyst på ett enkelt och miljövänligt sätt. LED-lampor sparar energi och avger inte mycket värme, vilket gör den perfekt i dessa trånga utrymmen. I dag går det dessutom att ha lampor som styrs med fjärrkontroll eller app. Allra smidigast är förstås lampor som tänds med automatik när du öppnar garderobsdörren. Märsta Elektriker kan hjälpa dig med det!


7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Säker användning av litiumjonbatterier hemma

Säker användning av litiumjonbatterier hemma I moderna hem räknar vi med att kunna använda våra jordade uttag på ett säkert sätt för att förse en mängd olika elektriska apparater med kraft. Litiumjonb

Google-Rating-5-star-1.png

Odensala Märstagruppen Elektriska AB Orgnr: 556977-8128

©2021 Märsta Elektriker - en del av Phoenix

  • Facebook Social Ikon