top of page
Märsta Elektriker.jpeg

Märsta Elcentral | Installation & felsökning av elcentral

Är det dags att byta elcentral? Eller vill du få ett gammalt säkringsskåp förnyat? Vi Märsta Elektriker kan felsöka, byta och installera nya säkringar eller hjälpa dig att få din elcentral infälld, vart du är bor i Märsta. Oavsett om det är hemma hos dig, i en fastighet, för ditt företag eller i en bostadsrättsförening löser vi det!

Genom att anlita en professionell elfirma för att uppgradera din elcentral får du det bästa resultatet när det gäller funktion, säkerhet och energieffektivitet. Vi på Märsta Elektriker kan hjälpa dig med att byta elcentral och vi kan även hjälpa dig få din elcentral infälld, eller byta och felsöka en redan infälld elcentral. Vi kan även installera säkringshållare i fastighet eller byta ut gamla slitna automatsäkringar, proppskåp eller andra former av elcentraler.

 

Ta kontakt med oss på Märsta Elektriker så hjälper vi dig ta reda på vad exakt du är i behov av och vad kostnaden blir så du kan bestämma dig för exakt vad du vill göra och när.

Våra certifierade elektriker hjälper och vägleder dig genom hela processen, från planering, till inköp och installation, oavsett vart i Märsta du bor eller har din verksamhet.

 

Vi utför installationer och arbeten av högsta kvalitet, säkerhet och alltid till branschstandard för företagare och privatpersoner, verksamheter och föreningar.

Märstas bästa elektriker, hör av dig så får du se!

Om elcentraler

I vissa fastigheter finns det fortfarande gamla elcentraler, sk proppskåp med keramiska säkringar som behöver bytas ut varje gång strömförbrukningen blir för hög. Det är inte bara osmidigt och kostsamt när man jämför med mer moderna lösningar som automatsäkringar, det är dessutom en ohållbar lösning som håller på att fasas ut på marknaden.

 

En modern elcentral installerad av oss ökar din kontroll över hela elsystemet och det ger dig som användare en ökad säkerhet och hjälper dessutom dig att optimera energianvändningen i ditt hem. Vi erbjuder dig detta till ett fördelaktigt pris där du får hjälp av oss med ROT-avdrag direkt på fakturan vi skickar till dig.Då får du inte bara arbetet med installation rabatterat utan också materialomkostnaden. Om du funderar på eller har haft i tankarna att byta din elcentral, får du det hela som ett paketpris där du får tillgång till ROT-avdraget på alla moment. Det är bra för dig att veta att om du väljer att köpa in material själv eller hyra in flera elfirmor för olika moment, kommer vi inte kunna erbjuda dig denna fördelaktiga deal.  

 

Dessutom kan det bli kostsamt att anlita en oseriös elfirma som gör oprofessionella installationer och arbeten. Låt oss göra jobbet åt dig istället så slipper du den huvudvärken, och kan känna dig nöjd med arbetet och trygg med resultatet.

strömbrytare elektriker göteborg.png

Få hjälp med att byta, serva & installera nytt vägguttag eller strömbrytare inom- och utomhus.

spotlights elektriker i göteborg.png

Märsta Elektriker ser till att du får spotlights där du vill ha dem. Peka och vi installerar.

elcentral elektriker göteborg.png

Behöver du byta, felsöka, eller ordna om din elcentral? Märsta Elektriker löser det åt dig!

Märsta Elektriker - Moderna Elcentraler!

När vi besöker verksamheter eller hem är det ibland nödvändigt att kika på hjärtat eller centrumet för elanläggningen, dvs elcentralen. Vi arbetar med moderna lösningar och professionellt materiel när något behöver bytas ut, och vi kan även se till att din elanläggning är förberedd för framtidens krav. Med oss Märsta Elektriker blir allt installerat av certifierade elektriker som hjälper dig genom hela processen, med andra ord sköter vi det åt dig precis som en professionell elfirma ska. Kontakta oss så löser vi det åt dig!

bottom of page