top of page
Märsta Elektriker.jpeg

Märsta Strömbrytare och Uttag | Märsta Elektriker

Vänd dig till oss på Märsta Elektriker om du söker hjälp med t.ex. lampknapp, dimmer strömbrytare, eluttag eller annan elteknik. Våra elektriker ser till att du får den design och funktionalitet du vill ha hemma eller på kontoret, snyggt installerat av certifierade elektriker med ett öga för design!

Det finns apparater för ditt hem eller för din verksamhet som kräver 3 fas uttag, där dessa alltid kräver en installation utförd av en certifierad elektriker. Dessutom är eluttag och vägguttag något som måste kopplas rätt ur elsäkerhetssynpunkt.

 

Och idag finns det elkontakter som också är utrustade med praktiska funktioner som usb-uttag för att du ska kunna ladda tex din mobil eller surfplatta. Det är inte alltid lätt att veta vad du skulle ha bäst nytta av eller ha koll på alla de alternativ som finns.

 

Ta kontakt med Märsta Elektriker så kan vi rådgöra med dig om vad som är mest passande för dig och just dina behov, oavsett om det gäller hemma eller på ditt arbete.

Ett perfekt tillfälle då vi kan hjälpa dig är vid renoveringar då du planerar att bygga om hela rum i ditt hem eller på din verksamhet. Då kan vi vara med dig och se till att föregå alla de behov som kan uppstå samt se till att planeringen av hur alla eluttag och strömbrytare ska placeras blir just rätt för det du tänkt dig.

Elektriker i Märsta med omnejd!

Om installationer av strömbrytare och uttag

När det handlar om eluttag är dessa inte alltid lätta att få på rätt plats, eftersom att installationen av dessa oftast behöver planeras i förväg. Det är på grund av att uttagen du har hemma eller på kontoret är utplacerade enligt en standard som ska garantera att vägguttagen finns tillgängliga för den vanligaste placeringen av de apparater som brukar användas i olika rum.

 

Det gäller även när det handlar om placeringen av strömbrytare då dessa brytare installeras i en viss höjd på platser där man kliver in i ett rum, för att det med lätthet ska gå att tända eller släcka lampor och belysning i rummet, både på väg in eller ut.

 

Våra elektriker kan hjälpa dig med både planering och placering av både uttag och strömbrytare, men även hjälpa dig med förslag på vart det kan vara lämpligt med dimmer strömbrytare för att kunna dimmra belysning, eller där det kan vara passande med tex timer eluttag.

 

Kom ihåg att vi även felsöker och åtgärdar fel med elkontakter och strömbrytare, och om du misstänker att något är fel måste vi starkt rekommendera dig att ta kontakt med en certifierad elektriker då det kan handla om brandfara!

elinstallation av vitvaror göteborg.png

Behöver du el till en ugn, spis, häll eller en disk,- tork eller tvättmaskin?

smarta hem elektriker göteborg.png

Vi arbetar med professionell teknik och uppdaterar gärna ditt hem!

belysning elektriker installation göteborg.png

Vill du ha belysning som är stilfullt installerad och placerad! Vi löser det!  

Märsta Elektriker - Inga jobb är för små för oss!

Vi vet att det kan kännas konstigt att kontakta en elfirma för att få strömbrytare eller eluttag ändrade, men det är ett viktigt arbete som förebygger vidare problem och som säkerställer en god elsäkerhet i fastigheter. Därför uppmanar vi dig att alltid låta en certifierad elektriker sköta om ditt problem med dina strömbrytare eller elkontakter. Då är du garanterad att det blir rätt utfört, och vi på Märsta Elektriker finns här för att sköta det åt dig, oavsett hur smått arbetet må vara!

bottom of page