top of page
Märsta Elektriker.jpeg

Märsta Elinstallationer | Elinstallationer i Märsta

När du behöver hjälp med elinstallationer hemma eller på kontoret finns vi Märsta Elektriker redo att hjälpa dig med alla elarbeten och elinstallationer oavsett omfattning! Vi är en elfirma med certifierade elektriker och elinstallatörer. Ring oss eller fyll i formuläret så hjälper vi dig!

När du behöver hjälp med elarbeten eller elinstallationer finns våra elektriker och elinstallatörer på Märsta Elektriker redo att hjälpa dig med alla arbeten stora som små, både för privata kunder och företag.

Ta kontakt idag så ser vi till att det du önskar ha hjälp med blir löst vart du än befinner dig i Märsta.

 

Hos oss får du alltid hjälp av erfarna proffs som bistår dig med planering, projektering, inköp och installation, helt enligt vad du behöver ha hjälp med. Därtill kan vi även hjälpa dig med felsökning eller besiktning om något inte riktigt är säkert för dig!

 

Ta kontakt med oss redan idag så besvarar vi dina frågor och då kan vi dessutom se till att alla dina elinstallationer håller måttet för en hållbar framtid där både elsäkerhet och energieffektivitet är ett krav!

Elektriker i Märsta med omnejd!

Om elinstallationer

Det finns en del elinstallationer som du enligt lag kan sköta själv, men det finns utöver dessa många fler där en certifierad elektriker krävs enligt lag. Försöker du då utföra elinstallationer eller bytet själv där det annars krävs en certifierad elektriker, riskerar du inte bara ditt eget liv utan även att stå utan försäkring om olyckan sker.

Därför är det alltid bäst att kolla med ett seriöst elföretag kring vilka regler som gäller, där elföretaget då kan utföra elarbetet om det krävs. Då kan du vara helt säker på att resultatet alltid blir fackmannamässigt utfört och fullt försäkrat.

Därtill är det bra att veta följande: idag finns det många olika lösningar med olika fördelar och finesser som du kanske inte är medveten om. Men vänder du dig till oss på Märsta Elektriker, kommer vi gemensamt att hitta den perfekta lösningen till just dig, oavsett vilka förutsättningar och önskemål du har!

 

Hur du än väljer att göra vill vi att du ska veta att vi finns tillgängliga för dig på dina villkor och ser framemot att höra av dig när du beslutat dig för hur du vill göra. PS: tveka inte att höra av dig om du har funderingar, skicka in ett formulär så hör vi av oss till dig!

elinstallation av vitvaror göteborg.png

Behöver du el till en ugn, spis, häll eller en disk,- tork eller tvättmaskin?

smarta hem elektriker göteborg.png

Vi arbetar med professionell teknik och uppdaterar gärna ditt hem!

belysning elektriker installation göteborg.png

Vill du ha belysning som är stilfullt installerad och placerad! Vi löser det!  

Märsta Elektriker - Utmärkta Elinstallationer!

När vi är ute hos kunder kan vi ofta se hur oprofessionella elinstallatörer gjort sina arbeten, och ofta är det därifrån som fel eller problem kan uppstå. Med våra certifierade elektriker och elinstallatörer på Märsta Elektriker får du alltid högsta professionella kvalitet på alla elinstallationer. Om du har något du behöver ha gjort, kontakta oss som redan åtgärdar andras fel, så förhindrar vi att det blir något fel redan från början! Du kommer märka skillnaden! 

bottom of page