top of page
Märsta Elektriker.jpeg

Märsta Ugn & Spis | Installation av ugn/spis i Märsta

Har du en spis du vill byta ut, eller en ugn som inte funkar? Då är det kanske dags för en uppgradering i ditt kök med t.ex. en induktionshäll! Oavsett vad du behöver finns vi på Märsta Elektriker tillgängliga för att hjälpa dig med installationer och byten, kontakta oss direkt så ser vi till att allt blir korrekt utfört!

När du funderar på att renovera köket är det en bra ide att också uppgradera vitvarorna, eftersom det är just denna apparatur vi använder oss av i köket. Med nyare modeller erbjuds dessutom flera tekniska finesser och funktioner där apparaterna även finns med en design som kan passa bättre i ditt nya kök.

 

Det finns en uppsjö av olika modeller att välja mellan, som du säkerligen är medveten om, som erbjuder dig funktioner eller varianter som induktionshäll eller separat häll, spis och ugn ofta kallat spishäll, eller tex bänkspis med ugn. Bäst är det om du väljer det du vill ha från en butik där du kan kika på funktioner och design så du får just det du vill ha hemma.

 

Sedan kan vi på Märsta Elektriker komma förbi och hjälpa dig att planera in kontakter och dragning av elen till din spis, och givetvis dina andra vitvaror samt belysning, enligt hur ditt kök ser ut just nu eller enligt din planering. Då kan du undvika att behöva planera allt själv och vi kan förbereda allt så att det bara är för dig att koppla in all den nya utrustningen.    

Elektriker i Märsta med omnejd!

Om installationer av ugn, spis & häll

När du ska renovera i köket eller då du planerar att byta vitvaror, kan det även vara läge att se över dina elinstallationer i köket. Vänder du dig till oss ser vi till att framtidssäkra hur dina kontakter är placerade hela vägen från elcentralen till vägguttaget. Det är bra att veta att vissa spisar kräver 3-fas, vilket är bra att planera för, och när du har mycket vitvaror eller köksapparater är det alltid bäst att se till att elkontakter, dragningar och säkringar kan hantera den belastning som krävs för att du ska kunna nyttja vitvarorna i ditt kök så som du har tänkt.

 

Kontakta oss så ser vi till och går igenom vad du tänkt, vad du behöver och dessutom säkerställer vi givetvis att installationen hemma hos dig håller måttet både idag och i framtiden! Med en erfaren och seriös elfirma som oss på Märsta Elektriker får du alltid bästa möjliga service och vi ser fram emot att få hjälpa dig!

strömbrytare elektriker göteborg.png

Få hjälp med att byta, serva & installera nytt vägguttag eller strömbrytare inom- och utomhus.

spotlights elektriker i göteborg.png

Märsta Elektriker ser till att du får spotlights där du vill ha dem. Peka och vi installerar.

elcentral elektriker göteborg.png

Behöver du byta, felsöka, eller ordna om din elcentral? Märsta Elektriker löser det åt dig!

Märsta Elektriker - Elinstallationer för Kök!

I köket behövs det inte bara spis eller ugn, det finns många olika vitvaror som kan installeras och som kan hjälpa dig i vardagen. Det gäller givetvis även i andra delar av ditt hem, som i tvättstugan eller badrummet. Vi på Märsta Elektriker finns tillgängliga för dig när du behöver oss, och vi ser alltid till att resultatet blir enligt dina önskemål. Kontakta oss idag om du vill ha hjälp med dina vitvaror så ordnar vi det åt dig!

bottom of page