top of page
Märsta Elektriker.jpeg

Märsta Smarta Hem | Smarta hem i Märsta

Märsta Elektriker hjälper dig var du än befinner dig i Märsta med att planera och strukturera ditt smarta hem! Våra certifierade elektriker hjälper dig om du har du ett smart hem som behöver felsökas av ett proffs, eller då du vill ha ett smart hemma system installerat!

Med hjälp av smarta hem system kan du skapa en skräddarsydd hemmiljö som möter dina behov och preferenser där du med minsta möjliga ansträngning och smart teknik kan övervaka, styra och förenkla ditt dagliga liv. I smarta hem kan du då integrera ett flertal olika tekniska system, där det vanligaste är ljudsystem eller belysning som du kan styra via telefonen, men smarta hem innefattar även säkerhetslösningar som kameror, larm och smarta lås som du kan operera och följa på distans.

 

Kontakta oss på Märsta Elektriker så får du hjälp av certifierade elektriker och elinstallatörer. Vi följer inte bara trenderna utan håller oss uppdaterade om de senaste tekniska lösningarna på marknaden, och vår expertis finns här för att hjälpa dig!   

 

Vi hjälper dig som privatkund eller företagskund, uppgraderar och installerar dina system, och hjälper dig genom hela arbetsprocessen, från planering till implementering. Bor du i Märsta med omnejd är det bara att höra av dig så ser vi till att hjälpa dig!  

Märstas bästa elektriker, hör av dig så får du se!

Om installationer av smarta hem

Vänder du dig till oss på Märsta Elektriker så kan vi hjälpa dig med integrationen, och se till att de system du köper faktiskt fungerar ihop som de ska från början. Det kan handla om tex google home kit, amazon alexa, apple siri eller någon annan liknande tjänst som erbjuder dig röststyrda assistenter som kan integreras och låta dig röstsstyra olika system hemma. Smarta hem ger dig möjligheten att hålla koll på ditt hem även när du inte är där, styra dina enheter trådlöst, spara energi, öka säkerheten och mycket mer. Så ta kontakt med någon som vet och kan erbjuda dig inte bara professionella installationer av dessa system, utan som också kan erbjuda dig hjälp med att få alla dessa tekniska system att fungera ihop som de ska.

 

Ta kontakt med oss om du funderar kring något så ser vi till att hjälpa dig! Inget arbetsmoment är för stort eller för litet, och det är alltid värt att få professionell rådgivning innan du påbörjar ett nytt projekt!

elinstallationer i göteborg.png

Vill du göra en helrenovering, bara byta en dimmer eller felsöka elen?

laddbox göteborg.png

Laddboxar för dig som vill ladda elbilen hemma eller till företag/Brf:er!

eljour göteborg.png

Vår eljour är bara ett samtal bort och snabbt på plats i Märsta med omnejd!

Märsta Elektriker - Ny teknik & smartare hem!

Idag är det många som funderar på att integrera system som gör ett hem mer automatiserat eller lättstyrt från tex läsplatta eller mobil. Det finns många apparater som du kan installera och sköta själv utan vår hjälp, men med en certifierad elektriker kan du få hjälp att planera de smarta hem system du tänkt nyttja hemma hos dig, och givetvis hjälper vi dig då med installationer när det behövs!

bottom of page